Despre Velicios.ro

Salut! Sunt Răzvan, iubitor de animale (deci nu le mănânc), de natură (deci caut să o respect și să îi consum resursele în mod responsabil, sustenabil), de viață (încerc să trăiesc cât mai frumos, fiind totuși cât mai puțin egoist). Sunt departe de a fi perfect, însă caut să rezonez cu natura și să acționez în favoarea binelui, încercând să-mi reduc amprenta negativă asupra planetei…

Am fondat Velicios.ro pentru a promova principiile vegan – nu doar o dietă alimentară, ci un stil de viață! Sunt vegan pentru animale mai întâi și abia apoi vegan pentru sănătate. Indiferent de motivațiile fiecăruia, important este să înțelegem că acțiunile noastre contează și fiecare alegere poate face diferența între viață și moarte în jurul nostru.

Portalul web Velicios.ro, o resursă vegan / plant based, este dedicat nu doar veganilor și vegetarienilor, ci tuturor celor dornici de schimbare, încet – încet, cu scopul de a se reinventa și de a-și îmbunătăți obiceiurile în viața de zi cu zi. De fiecare dată când consumăm alimente vegane / plant based, alegem să spunem NU cruzimii față de animale. Salvăm zilnic suflete și asta este esențial!

Este atât de simplu să fii vegan astăzi și devine și mai simplu, pe măsură ce există tot mai multe opțiuni plant based la îndemâna noastră. Acestea devin tot mai diversificate, tot mai ieftine, tot mai sănătoase și tot mai gustoase. Indiferent de stilul vegan alimentar (de la raw vegan la fast food), relevant este efectul asupra vieții din jurul nostru – animale și mediul înconjurător.

Pe Velicios.ro postăm informații despre produse vegan disponibile în comerț (în România și nu numai), știri, analize, reportaje, teste produse, date despre opțiuni în restaurante și fast-food-uri, cofetării sau chiar hoteluri și pensiuni, noutăți relevante, info evenimente, studii, fel de fel de recomandări, dare utile pentru vegani și cei interesați de plant based în general.

Ne dorim cât mai multe parteneriate și colaborări, să fim parte din valul care aduce schimbarea reală în umanitate!

De ce Velicios.ro? Pentru că se poate și vegan, și delicios!

Urmăriți-ne și pe Instagram și Facebook – în curând și Tik Tik și YouTube.