Vegan Foie Gras, Vegan Caviar și Vegan Truffle Butter – delicatese 100% plant based, lansate de o companie japoneză

Tot mai multe produse plant based revoluționare sunt lansate la nivel mondial, pe baza cercetărilor avansate în domeniul producției alimentare. O companie japoneză în domeniul tehnologiei alimentare, Dr. Foods Co., Ltd., a dezvoltat și a început să vândă Vegan Foie Gras (în 2022), Vegan Caviar (în 2023) și, mai nou Vegan Truffle Butter, care este gata pentru distribuția în Japonia și nu numai, notează publicația americană Financial Times, citată de Velicios.ro.

Vegan Foie Gras și Vegan Caviar au fost deja vândute în Țările de Jos și Japonia. Această introducere a untului vegan de trufe va completa gama vegană a companiei cu cele mai bune 3 delicatese din lume, realizate 100% pe bază de plante, pentru prima dată în lume de Dr. Foods în Japonia.

Potrivit producătorului, Vegan Truffle Butter folosește cea mai bună trufă italiană de vară din Toscana, care este amestecată cu unt vegan pe bază de plante cu un ulei de măsline extravirgin special selectat din Italia.

160.000 de porții de Vegan Foie Gras au fost vândute la 28 de hoteluri din Japonia din septembrie 2023.

Dr. Foods a organizat evenimente de degustare a produselor în S.U.A., Singapore, Țările de Jos, Thailanda, Emiratele Arabe Unite și a primit răspunsuri pozitive. Compania consideră că Top 3 delicatese pe bază de plante sunt produse care pot fi oferite hotelurilor și restaurantelor din întreaga lume. Firma va depune acum eforturile la scară largă pentru a le exporta.

Dr. FOODS Co., Ltd. (Piața OTCQB din corporația americană listată ca „DRFS”) sunt companii de risc din domeniul alimentar,

Cu sediul în Tokyo, Dr. FOODS Co., Ltd. s-a dedicat cercetării, dezvoltării și producției de alternative premium în stil japonez, produse pe bază de plante.

„Utilizeazăm tehnologie inovatoare pentru a dezvolta și distribui produse pe bază de plante pentru un viitor durabil, în timp ce căutăm soluții unice pentru resursele pe cale de dispariție și metodele de producție neetice”, spun reprezentanții firmei.

Deja există și în Europa numeroase alternative incredibil de realiste la produse în mod convențional pe bază de carne, pește, fructe de mare, lapte sau ouă. Anul trecut, știrea despre inovația cu privire la coastele „de porc” vegane, cu „oase” comestibile, a făcut înconjurul lumii.